İlker Ayrık Nasreddin Hoca oluyor

İlker Ayrık Nasreddin Hoca oluyor

Konya'nın Akşehir ilçesinde 5-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 65. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri'nin programı belli oldu. Bu yılki etkinliklerde tiyatro ve sinema sanatçısı İlker Ayrık, Nasreddin Hoca rolünü üstlenecek.

Akşehir Belediye Başkanı A. Nuri Köksal, düzenlediği basın toplantısıyla 65. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri'nin detaylarını açıkladı. Başkan Köksal, Akşehir'in Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde özüne döneceğini belirterek, bu yıl temsili Nasreddin Hoca'lık görevini tiyatro ve sinema sanatçısı İlker Ayrık'ın üstleneceğini duyurdu.

İlker Ayrık Nasreddin Hoca oluyor

Altın Eşek Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Şenlikte Altın Eşek Ödülleri de sahiplerini bulacak. Bu yılki ödüller, ünlü sanatçı Müjdat Gezen ve daha önceki yıllarda temsili Nasreddin Hoca görevini üstlenen, "yaşayan Nasreddin Hoca" olarak bilinen Akşehirli Erdoğan Özbakır'a verilecek.

Dolu Dolu Bir Şenlik Programı

Başkan Köksal, şenlik kapsamında Volkan Konak, Aleyna Tilki, Gazapizm, Ümit Besen ve Pamela konserlerinin yer alacağını, Şevket Çoruh ve Sunay Akın tarafından tiyatro gösterileri yapılacağını belirtti. Gündüzleri çocuklar için çocuk tiyatroları düzenlenecek. Parmak Kukla Atölyesi, Bez Çanta Boyama, Maske, Oyuncaklı Şeffaf Sabun, Ahşap Boyama gibi atölye çalışmaları şenlik boyunca devam edecek.

İlker Ayrık Nasreddin Hoca oluyor

Yerli ve Yabancı Halk Dansları Gösterileri

Şenlikte yerli ve yabancı halk dansları gösterileri, Nasreddin Hoca Mizah Yolu Etkinlikleri ve Cumhuriyet Meydanı ile Akşehir Kültür Merkezi'nde yapılacak etkinlikler de yer alacak. Başkan Köksal, Akşehir'e ve Nasreddin Hoca'ya yakışır güzel bir şenlik hazırladıklarını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.