Sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmalar tamamlanıyor

Sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmalar tamamlanıyor

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sahipsiz hayvanlara yönelik kapsamlı düzenleme çalışmalarını tamamlayarak önemli bir adım attı. Detaylar haberimizde!

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, TBMM Genel Kurulu öncesi yaptığı açıklamada, sahipsiz hayvanlarla ilgili önemli düzenleme çalışmalarını tamamladığını duyurdu. Yenişehirlioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmaların tüm paydaşlarla işbirliği içinde gerçekleştirildiğini belirterek, akademisyenlerden toplum önderlerine kadar geniş bir katılımın olduğunu vurguladı.

"Bu çalışma Türkiye'de ve yurt dışında ders veren hocalarımızın da katkılarıyla gerçekleştirildi. Ciddi bir veri topladık ve bu alanda daha önce yapılmamış bir çalışma oldu" diyen Yenişehirlioğlu, hazırladığı raporu hem Komisyon Başkanı'na hem de Grup Başkanı'na sunduğunu ifade etti. Şimdi ise raporunu Cumhurbaşkanı'na sunacağını ve açıklamalarını yapacağını belirten Yenişehirlioğlu, sürecin Cumhurbaşkanı'ndan sonra Komisyon'a geleceğini söyledi.

Düzenlemenin TBMM Genel Kurulu'na ne zaman sunulacağı konusunda kesin bir tarih verilmese de, Yenişehirlioğlu çalışmaların devam ettiğini ve sürecin hızla ilerlediğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler