Yavuz Ağıralioğlu yeni parti için tarih verdi

Yavuz Ağıralioğlu yeni parti için tarih verdi

Eski İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Anadolu Yayıncılar Federasyonu'nun düzenlediği bir programda, sonbaharda kurulacak olan yeni siyasi parti hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Eski İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Anadolu Yayıncılar Federasyonu'nun "Anadolu Sohbetleri" programına konuk oldu. Programda, Ağıralioğlu'na yeni siyasi parti kurma çalışmalarıyla ilgili sorular yöneltilirken, önemli açıklamalar geldi. Ağıralioğlu, partinin sonbaharda kurulacağını belirtirken, isminin henüz netleşmediğini açıkladı.

Programda gazetecilere konuşan Ağıralioğlu, "Yeni parti, sonbaharda resmen kurulacak. İsim konusunda ise henüz kesin bir karar verilmedi. Ancak mevcut milletvekillerinden de isimlerin bu yeni oluşumda yer alabileceği bir olasılık" dedi.

Ağıralioğlu'nun bu açıklamaları, siyasi çevrelerde ve kamuoyunda büyük bir merakla karşılandı. Yeni partiyle ilgili detayların netleşmesiyle birlikte, Türkiye siyasetinde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler