Turkcell 30. Yılında Fiber İnternet Hızını 1000 Mbps’ye Kadar Yükseltti

Turkcell 30. Yılında Fiber İnternet Hızını 1000 Mbps’ye Kadar Yükseltti

Turkcell, 30. yıl dönümü kapsamında fiber altyapısından yararlanan 2,3 milyon Superonline abonesine, başvuru gerektirmeden internet hızını 1000 mbps’ye kadar artırdı. Kullanıcılar, bu yüksek hızlı interneti eylül sonuna kadar ücretsiz deneyimleyebilecek.

Turkcell’den Fiber İnternette 1000 Mbps Hız Artışı

Turkcell, 30. kuruluş yıl dönümünü kutlarken, fiber altyapısını kullanan abonelerine büyük bir internet hızı artışı sundu. Yaklaşık 2,3 milyon Turkcell Superonline abonesi, herhangi bir başvuruya gerek kalmaksızın eylül ayı boyunca internet hızlarını 1000 mbps’ye kadar yükseltilmiş şekilde kullanabilecek. Bu hız artışı, fiber altyapısının uygun olduğu bölgelerde geçerli olacak ve aboneler, tarife değişikliği olmaksızın bu deneyimi ücretsiz olarak yaşayacak.

Eylül Sonuna Kadar Ücretsiz Hız Artışı

Turkcell’in sağladığı bu hız artışı, 1 Ekim’e kadar devam edecek ve kullanıcıların internet hızları otomatik olarak 1000 mbps’ye kadar çıkarılacak. Özellikle indirme işlemleri ve çevrim içi oyun deneyimlerinde fark yaratacak olan bu hız artışı, kullanıcıların internetten aldıkları verimi maksimum seviyeye çıkaracak.

Başvuru Gerekmiyor

Bu kampanya, abonelere herhangi bir işlem yapmaya gerek kalmadan otomatik olarak tanımlanacak. Fiber internet aboneleri, tarifeleri değişmeden ve ek ücret ödemeden eylül ayı boyunca bu avantajlı hız artışından faydalanabilecekler.

Turkcell, bu hamlesiyle kullanıcılarına hem 30. yıl dönümünü kutlama fırsatı sunuyor hem de internet deneyimlerini en üst seviyeye taşıyor.

Turkcell 30. Yılında Fiber İnternet Hızını 1000 Mbps’ye Kadar Yükseltti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.