AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına yoğun ilgi

AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına yoğun ilgi

AA tarafından hazırlanan ve Kars Valisi Doğan ile Kars Belediye Başkanı Karaçanta tarafından halka dağıtılan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Kars'ta "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlarca yoğun ilgi gördü- Vali Doğan:- "Darbe girişiminin m

KARS (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girimi sonrası Anadolu Ajansı'nın (AA) hazırladığı "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Kars'ta "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlenerek hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, demokrasi nöbeti tutulan Kars Emniyet Müdürlüğü önünde halka ücretsiz dağıtıldı.

Kars Valisi Rahmi Doğan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve protokoldekiler tarafından halka dağıtılan kitap, vatandaşların yoğun ilgisi yüzünden kısa sürede tükendi.

Vali Doğan, kitap dağıttıktan sonra yaptığı açıklamada, AA tarafından hazırlana kitabı herkesin okuması gerektiğini ifade ederek, "Darbe girişiminin millet tarafından püskürtülmesinde büyük emeği geçen Anadolu Ajansı'na çok teşekkür ediyorum, çok güzel bir kitap çıkartmış. AA'nın, olayların kronolojik sırasına göre, dakika dakika, saat saat Türkiye gündemine iletilmesinde büyük etkisi olmuş. Bu kitabı arşivimde de bulunduracağım. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Belediye Başkanı Karaçanta da kitabın hazırlanmasında katkısı olanlara teşekkür ederek, "Çok güzel bir kitap hazırlanmış, ben de bunu arşivimde bulunduracağım. Darbe girişimi konusu çok önemli, vatansever milletimiz bunları bilmeli" dedi.

Adem Çalkın ise 15 Temmuz'da Türkiye'nin çok zor bir imtihandan geçtiğini ifade ederek, "15 Temmuz'daki imtihanın gelecek nesillere aktarılması için bu tür kitapların oluşturulması lazım. Buna öncülük eden Anadolu Ajansı'na teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına yoğun ilgi

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler