Anadolu Ajansı 97 yaşında

Anadolu Ajansı 97 yaşında

Fransa İslam Konseyi Başkan Yardımcısı Oğraş:- "AA’nın Fransa’daki Türklerin ve Müslümanların sorunlarına duyarlılığı buradaki Türk ve Müslüman toplumu için önemli bir katkıdır ve toplumumuza güç vermektedir"

PARİS (AA) - Fransa İslam Konseyi (CFCM) Başkan Yardımcısı Ahmet Oğraş, Anadolu Ajansı’nın (AA) 97. yıl dönümünü kutladı.

Oğraş, AA'nın kuruluş yıl dönümü ile ilgili açıklamasında, "AA’nın Fransa’daki Türklerin ve Müslümanların sorunlarına duyarlılığı buradaki Türk ve Müslüman toplumu için önemli bir katkıdır ve toplumumuza güç vermektedir." ifadesini kullandı.

İslam ve yabancı düşmanlığının gittikçe yaygınlaştığı bir ortamda, bu tür sorunlara duyarlı ve objektif bir yayın organının olmasının, sorunların daha iyi algılanması açısından büyük önem taşıdığını belirten Oğraş, şöyle devam etti:

"AA’nın 100’üncü yıl hedefleri Türkiye için olduğu kadar yurt dışındaki Türkler ve Müslümanlar için de önemlidir. Ajansın en kısa zamanda bu hedefleri gerçekleştirmesini umut ediyoruz. Objektifliği ve duyarlılığı ile benzer kurumlar arasında öne çıkan AA’nın çalışmalarıyla yurt dışındaki Türk toplumunun sesi olmaya devam edeceğine inanıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler