Anadolu Ajansı 97 yaşında

Anadolu Ajansı 97 yaşında

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 97. yılını kutladı.Köksal...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 97. yılını kutladı.

Köksal mesajında, halka, esnaf ve sanatkara kuruluşundan bu güne kadar doğru, tarafsız, ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışı içerisinde görevini yürüten, sorunları doğru ve tarafsız bir şekilde gündeme getiren, yayıncılık anlayışını sürdüren AA'nın kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirtti.

AA'nın kurulduğu günden itibaren habercilik alanında güvenilirliğini kanıtlamış ve yaptığı haberlerle ülke genelinde ve Sivas'ta önemli bir haber kaynağı olduğunu aktaran Köksal mesajının devamında şunlara yer verdi:

"Bu alanda doğru, ilkeli ve tarafsız haberciliğin yerleşmesinde, basın sektöründe gazeteci yetişmesinde AA her zaman öncülük etmiştir ve etmeye de devam etmektedir. Yerel basınımız için de AA önemli bir değer ve haber kaynağıdır.

Çağımızın en dinamik sektörlerinden biri olan basın sektörü, insanlarla haber ve bilgi akışı sağlamak için en önemli iletişim aracıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan ve her geçen gün teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek kendini yenileyen ve bu günlere gelen AA, ülkemizin de en güçlü sesi olmuş ve olmaya da devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle AA'nın 97. yıl dönümünü kutluyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler