Ankara'da Siyasi Parti Genel Merkezine Uyuşturucu Operasyonu: 7 Gözaltı

Ankara'da Siyasi Parti Genel Merkezine Uyuşturucu Operasyonu: 7 Gözaltı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki bir siyasi partinin genel merkezine düzenlenen operasyonda, uyuşturucu kullandığı tespit edilen 7 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin uyuşturucu satışı yaptığı belirlendi.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Demetlale Mahallesi'nde, komşuların yüksek sesler ve kavga şikayetleri üzerine polis ekipleri, Milli Beraberlik Partisi Genel Merkezi'ni teknik takibe aldı. Yapılan araştırmalar sonucunda parti genel merkezinde uyuşturucu madde kullanımı ve ticareti yapıldığı belirlendi.

Gözaltına Alınanlar Arasında Parti Üyesi de Var

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gerekli yasal izinlerin alınmasının ardından operasyon düzenledi. Operasyonda, 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan M.G.'nin parti üyesi olduğu, yanında bulunan B.Y. ile birlikte genel merkezde uyuşturucu temin ettiği ve şahısların uyuşturucu kullandığı belirlendi. B.Y.'nin üzerinde yapılan aramada, satışa hazır halde paketlenmiş uyuşturucu maddeler bulundu.

İfadeler Şaşırtıcı Detaylar Ortaya Çıkardı

Uyuşturucu madde kullandıkları için gözaltına alınan 5 kişi, ifadelerinde M.G. ve B.Y.'nin kendilerine uyuşturucu madde temin ettiğini ve parti binasında uyuşturucu kullanmak için yer sağladıklarını iddia etti. Ayrıca, M.G.'nin parası olmayanlara uyuşturucu madde karşılığı "eşcinsel ilişki" teklif ettiğine dair iddialar da dikkat çekti.

Mahalledeki Uyuşturucu Sorununa Dikkat Çekildi

Demetlale Mahallesi Muhtarı Ebru Mert, mahallede uyuşturucu kullanımının yaygın olduğunu belirterek, "Madde satıcıları ve madde kullananların fazla olduğu bir mahalle. Polis memurları mümkün olduğunca buna müdahil oluyor," dedi. Mert, vatandaşların bu konuda duyarlı olması ve ihbarda bulunmaları gerektiğini vurguladı.

Apartman Sakinlerinden Gelen Şikayetler

Apartman sakinlerinden Gülper Güneyli, siyasi parti üyelerinin kendilerini rahatsız ettiğini ifade ederek, "Akşam saatlerinde mahalledeki gençler sıklıkla apartmana girmek için zilleri çalıyordu," dedi. Diğer bir apartman sakini Songül Karaca ise, "Narkotik şubeden Allah bin kere razı olsun. O kadar rahatsız oluyorduk ki anlatamam," şeklinde konuştu.

Gözaltındaki Şüphelilerin İşlemleri Devam Ediyor

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Bu olay, mahalledeki uyuşturucu sorununa karşı yürütülen mücadelenin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.