Biri ayakta uyudu, diğeri cebinden telefonunu çaldı: O anlar kamerada

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, uyuşturucu etkisi altında olduğu iddia edilen bir gencin cep telefonunu yankesici çaldı. O anlar, sosyal medyada hızla yayıldı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi'nde ilginç bir olay meydana geldi. Uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen bir genç, kendinden geçmiş bir vaziyette ayakta dururken yankesicinin kurbanı oldu.

Olayın Gelişimi

Edinilen bilgilere göre, genç kendinden geçmiş bir durumda iken yanına kimliği belirsiz bir şahıs yaklaştı. Uyuşturucu etkisi altında olduğu belirtilen gencin durumu fark edilince, yankesici usulca arka cebindeki cep telefonunu çalarak olay yerinden uzaklaştı.

Anların Kaydedilmesi

Bu anlar, tesadüfen olayın tanığı olan bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Görüntüler, sosyal medya platformlarında hızla yayılarak en çok izlenenler arasına girdi.

Sosyal Medyada Tepkiler

Olayın ardından sosyal medyada paylaşılan görüntüler, kullanıcılar arasında büyük yankı uyandırdı. Bazı kullanıcılar, bu tür olayların artış göstermesiyle ilgili endişelerini dile getirirken, diğerleri ise güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğini vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.