Çağatay Akman'ın, Eski Sevgilisi Öykü Uslu'yu Darp İddiasıyla Yargılandığı Davada Beraat Talebi

Çağatay Akman'ın, Eski Sevgilisi Öykü Uslu'yu Darp İddiasıyla Yargılandığı Davada Beraat Talebi

Çağatay Akman'ın eski sevgilisi Öykü Uslu'ya yönelik darp ve hakaret iddialarıyla yargılandığı davada, savcılık mütalaasını açıkladı. Savcı, şikayet süresi aşıldığı gerekçesiyle Akman’ın beraatini talep etti.

Ünlü şarkıcı Çağatay Akman, 23 Temmuz 2021'de eski sevgilisi Öykü Uslu'nun evine giderek Uslu ve arkadaşı Furkan Ayaz’ı darp ettiği iddiasıyla yargılanıyor. İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada savcılık, Akman’ın karşılıklı olarak hafif şekilde yaralama suçundan beraatini talep etti.

Karşılıklı Yaralama ve Beraat Talebi

Cumhuriyet Savcısı, Çağatay Akman ile Furkan Ayaz'ın tartışma sırasında birbirlerine zarar verdiklerini ve bunun basit tıbbi müdahaleyle giderilebilecek ölçüde olduğunu belirtti. Savcı, bu suçun karşılıklı olduğu ve müştekinin zamanında şikayette bulunmadığı gerekçesiyle beraat kararı verilmesini istedi.

Öykü Uslu Şikayetinden Vazgeçti

Mahkemede savunma yapan Öykü Uslu, daha önce şikayetini geri çektiğini belirterek, "Bu doğrultuda karar verilmesini talep ediyorum" dedi. Çağatay Akman ise beraatini talep etti ve avukatının mazeret sunduğunu ifade etti.

Savunmalar İçin Süre Verildi

Mahkeme, savcının mütalaasına karşı tarafların beyanda bulunmaları için ek süre tanıyarak duruşmayı erteledi. Akman hakkındaki dava, tarafların savunmalarını sunmaları ardından karara bağlanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.