Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ek bina inşaatı başladı

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ek bina inşaatı başladı

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesine yapılacak olan 200 yataklı ek hastane binasının inşaatı başladı. Yeni binada 12 ameliyathane ve 50 yataklı yoğun bakım ünitesi yer alacak.

Karaman ve çevre ilçelerin sağlık ihtiyaçlarını karşılayan Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kapasitesini artırmak amacıyla 200 yataklı ek hastane binasının inşaatına başlandı. 55 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan bu yeni bina, bölgedeki sağlık hizmetlerini büyük ölçüde rahatlatacak.

12 Ameliyathane ve 50 Yataklı Yoğun Bakım Ünitesi

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Halil İbrahim Taşcı, ek binanın 200 yatak kapasitesine sahip olacağını ve içerisinde 12 ameliyathane bulunacağını belirtti. Bu yeni yatırım sayesinde hastanenin hizmet kapasitesinin önemli ölçüde artacağını vurgulayan Taşcı, ek binanın tamamlanmasıyla 50 yataklı bir yoğun bakım ünitesinin de devreye gireceğini ifade etti.

İnşaatın Kısa Sürede Tamamlanması Planlanıyor

Ek hastane binasının inşaatının başlamasında emeği geçenlere teşekkür eden Başhekim Taşcı, Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere tüm yetkililere minnettarlığını dile getirdi. Ayrıca, inşaatın mümkün olan en kısa sürede tamamlanmasını temenni ettiğini belirtti.

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ek bina inşaatı başladı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.