Meram'da Otomobilin Çarptığı Genç Kız Hayatını Kaybetti, Sürücü Kaçtı

Konya Meram’da bir otomobilin çarpması sonucu genç bir kız hayatını kaybetti. Kazanın ardından sürücü olay yerinden kaçarken, polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Kaza, saat 19.45 sıralarında Konya'nın Meram ilçesine bağlı Yaylapınar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokakta yürüyen ve henüz kimliği belirlenemeyen 20 yaşlarındaki bir genç kıza, plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil çarptı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Meram'da Otomobilin Çarptığı Genç Kız Hayatını Kaybetti, Sürücü Kaçtı

Olay Yerine Sağlık ve Polis Ekipleri Sevk Edildi

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede genç kızın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme başlattı.

Meram'da Otomobilin Çarptığı Genç Kız Hayatını Kaybetti, Sürücü Kaçtı

Kaçan Sürücü İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Kaza sonrası olay yerinden kaçan sürücüyü yakalamak için polis geniş çaplı bir arama başlattı. Genç kızın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Konya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaçan sürücünün yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.