Şahan Gökbakar’ın Marmaris’teki Ruhsatsız Yapısı Mühürlendi

Şahan Gökbakar’ın Marmaris’teki Ruhsatsız Yapısı Mühürlendi

Marmaris’te ünlü komedyen Şahan Gökbakar’a ait ruhsatsız yapı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Marmaris Belediyesi ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda mühürlendi.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, ünlü komedyen Şahan Gökbakar’a ait ruhsatsız bir yapı, yetkili kurumların denetimleri sonucunda mühürlendi. Sadece tekneyle ulaşılabilen bir koyda yer alan bu yapı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Muğla İl Müdürlüğü ile Marmaris Belediyesi ekiplerinin incelemesi sonrasında yasadışı olduğu tespit edilerek işlem yapıldı.

Nitelikli Doğal Koruma Alanı'nda Kaçak Yapı

Söz konusu yapı, Çamaşırhane Film Yapım Anonim Şirketi adına kayıtlı olup, "Nitelikli Doğal Koruma Alanı" içinde yer alıyor. Bölgede yapılan denetimler sırasında, ruhsatsız olduğu belirlenen yapı için yapı tatil zaptı düzenlendi.

Mühürleme İşlemi Gerçekleştirildi

İncelemelerin tamamlanmasının ardından, yapının mesken ve eklentileri mühürlenerek kullanıma kapatıldı. Yetkililer, doğaya ve yasalara aykırı yapılaşma konusunda denetimlerin devam edeceğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.