Sıcaktan bunalan kadınlar vantilatör için birbirine girdi

Sıcaktan bunalan kadınlar vantilatör için birbirine girdi

Bursa’da bir kafede sıcaktan bunalan üç kadının vantilatör yüzünden yaşadığı tartışma, diğer müşteriler tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Çekişme ve ağlamalar sosyal medyada ilgiyle izlendi.

Vantilatör Çalışmayınca Tartışma Çıktı

Bursa’da bir kafede serinlemeye çalışan üç yaşlı kadın, vantilatörün çalışmaması nedeniyle aralarında tartışma yaşadı. Sıcaktan bunalan kadınlardan biri, vantilatörün etkisiz kalması ve aşırı sıcaklar nedeniyle ağlamaya başladı. Diğer kadınlar, bu durumu ortamı bozma olarak değerlendirip tepkilerini dile getirdi.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

O anlar bir başka müşteri tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Çekim sırasında, kadınlardan birinin, "Sıcaktan bunaldım, vantilatör de çalışmıyor" sözleri üzerine diğer arkadaşları, "Ortamı bozuyorsun, kalk git eve" şeklinde sitem etti. Diğer kadın ise hüngür hüngür ağladı. Videoyu gören sosyal medya kullanıcıları, bu ilginç ve komik anları geniş çapta paylaştı.

Garsonun Müdahalesi ve İlgili Anlar

Durumu fark eden garson, ağlayan kadını dışarıda hava almaya davet etti. Amatör kamerayla kaydedilen görüntülerde, garsonun kadınları sakinleştirme çabası da yer aldı. Videoda, garsonun kadını dışarıya çıkarmak için gösterdiği nazik tutum, sosyal medya kullanıcıları tarafından takdirle karşılandı.

Sıcaktan bunalan kadınlar vantilatör için birbirine girdi

Sıcaktan bunalan kadınlar vantilatör için birbirine girdi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.