Sincan Belediyesi’nden Çölyaklı Vatandaşlara Özel Piknik

Sincan Belediyesi’nden Çölyaklı Vatandaşlara Özel Piknik

Sincan Belediyesi, çölyak hastalarına yönelik yardımlarını sürdürüyor. Başkan Murat Ercan’ın katılımıyla Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen özel piknik, çölyaklı vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

Sincan Belediyesi, çölyak hastalarına yönelik sosyal yardımlarına bir yenisini daha ekleyerek Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 300 kişinin katılımıyla bir piknik organize etti. Çocukların doyasıya eğlendiği etkinlikte, palyaçolar da çocuklara renkli anlar yaşattı. Aynı zamanda can dostlarımızla bir araya gelen çocukların heyecanı görülmeye değerdi.

Başkan Murat Ercan’dan Çölyaklı Vatandaşlara Destek

Piknikte Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilendi. Başkan Ercan, yaptığı açıklamada, "Glutensiz gıda temininden 3 ayda bir gerçekleştirdiğimiz nakdi yardımlara kadar çölyak hastası hemşehrilerimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Yüzlerinizdeki mutluluğu görmek bizim için en büyük ödül. Pikniğe gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür ederim" dedi.

Sincan Belediyesi’nden Glutensiz Gıda Desteği

Sincan Belediyesi, çölyak hastalarına sadece piknik organizasyonlarıyla değil, aynı zamanda glutensiz ekmek yardımı ve sosyal destek kartına yapılan ödemelerle de yardımcı oluyor. 3 ayda bir sağlanan nakdi yardımlarla çölyak hastalarının glutensiz gıdaya erişimi kolaylaştırılıyor. Belediye, aynı zamanda farkındalık oluşturmak adına çeşitli etkinlikler düzenleyerek çölyaklı vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor.

Ailelerden Teşekkür

Piknik organizasyonuna katılan aileler, Başkan Murat Ercan’a olan sevgilerini dile getirerek, "Yaptığınız her faaliyette sizinle beraberiz. Sizi çok seviyoruz" ifadeleriyle memnuniyetlerini paylaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.