SON DAKİKA! Konya'da Yağmur Başladı Yıldırım Nereye Düştü?

SON DAKİKA! Konya'da Yağmur Başladı Yıldırım Nereye Düştü?

Konya'da etkili olan şiddetli yağışla birlikte gökyüzünü aydınlatan yıldırımlar paniğe neden oldu. Son dakika haberlerine göre, yıldırımların bazı bölgelerde hasara yol açtığı öğrenildi. Detaylar haberimizde...

Konya'da etkili olan sağanak yağış, şimşek ve gök gürültüsü ile birlikte devam ediyor. Özellikle ikindi saatlerinden itibaren şiddetini artıran yağış, vatandaşları tedirgin etti. Yağışla birlikte gökyüzünü aydınlatan yıldırımlar, korku dolu anlar yaşattı.

Son dakika gelen bilgilere göre, Konya'da belirlenemeyen bir yere yıldırım düştü. Olayda can kaybı olup olmadığı bilinmiyor. İtfaiye ekipleri, yangın ihtimaline karşı hazır kıta bekletiliyor.

Meteoroloji yetkilileri, Konya'da yağışların gece boyunca devam edeceğini ve yer yer şiddetli olacağını belirtti. Vatandaşların, yıldırım düşme riskine karşı açık alanlarda bulunmaktan kaçınmaları ve güvenli yerlerde sığınmaları konusunda uyarıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.