Polislerden kaçtığını sosyal medyadan herkese duyurdu

Polislerden kaçtığını sosyal medyadan herkese duyurdu

Adana'nın Çukurova ilçesinde trafik polislerinin uygulama noktasına giren motosiklet sürücüsü, uygulamada kendini unutturarak kaçtı. O anların görüntülerini sosyal medyada paylaşan sürücünün paylaşımı büyük ilgi gördü.

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Turgut Özal Bulvarı üzerinde trafik polisleri tarafından yapılan uygulamada, Bahattin S. isimli motosiklet sürücüsü dikkat çekici bir kaçışa imza attı. Polislerin uygulama yaptığı sırada motosikletiyle çevrilen Bahattin S., kalabalığı fırsat bilerek polislerin dikkatini dağıttı ve sakince uygulama noktasından uzaklaştı.

Bahattin S.'nin kaçış anlarını kaydederek sosyal medyada paylaştığı video büyük ilgi gördü. Söz konusu videoda, Bahattin S.'nin polislerin çevirmesinden nasıl kaçtığını gösteren görüntüler yer alıyor. Sürücü, paylaşımına "Çevirmeden profesyonelce nasıl kaçıyorum" notunu ekleyerek, olayın detaylarını takipçileriyle paylaştı.

Bahattin S.'nin sosyal medya paylaşımı, hem Adana'daki hem de ulusal medyada geniş yankı buldu. Polis yetkilileri, olayla ilgili olarak inceleme başlatırken, sosyal medyada yayımlanan video üzerine çeşitli yorumlar yapıldı. Kamuoyunda bu tür kaçışların ve sosyal medya paylaşımlarının polis uygulamalarına karşı nasıl bir etki yarattığı tartışma konusu oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.