Amir Hadziahmetovic, Beşiktaş’ta kalmak istiyor

Amir Hadziahmetovic, Beşiktaş’ta kalmak istiyor

Geçtiğimiz sezon sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Beşiktaş'ın Bosna Hersekli oyuncusu Amir Hadziahmetovic, tamamen iyileşmesinin ardından takımda kalmak istediğini kulübe bildirdi.

Geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş'ın sahasında Fatih Karagümrük ile oynadığı maçta sol diz kısmi ön çapraz bağ ve dış yan bağ yaralanması geçiren Amir Hadziahmetovic, uzun bir iyileşme sürecinin ardından tamamen sağlığına kavuştu. 27 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcu, yakın zamanda takımla birlikte antrenmanlara başlayacak.

Kiralık Gönderilme Planı ve Karar

İyileşen Hadziahmetovic'in eski formuna dönmesi için kiralık olarak başka bir takıma gönderilmesi gündeme gelmişti. Ancak, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirinin edindiği bilgilere göre, Hadziahmetovic, kiralık gitme planının bulunmadığını ve Beşiktaş'ta kalmak istediğini kulübe iletti. Başarılı futbolcu, maç ritmini yakaladıktan sonra yeniden ilk 11'deki yerini almayı umuyor.

Amir Hadziahmetovic, Beşiktaş’ta kalmak istiyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.