Fahrettin Altun: Gazze’de TRT ekibine yönelik saldırıyı lanetliyorum

Fahrettin Altun: Gazze’de TRT ekibine yönelik saldırıyı lanetliyorum

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Gazze'de TRT ekibine yönelik İsrail keskin nişancılarının saldırısını sert bir şekilde kınayarak, bu saldırıların hesabının sorulacağını belirtti.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail’in Gazze'deki saldırıları hakkında önemli bir açıklamada bulundu. Sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, İsrail keskin nişancılarının TRT ekibini doğrudan hedef aldığı saldırıyı şiddetle kınadığını belirten Altun, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekti.

"Gazze’de Mezarlıklarda Bile Yer Kalmadı"

Altun, paylaşımında Gazze'deki dramatik durumu vurgulayarak, “Gazze'de mezarlıklarda bile yer kalmadığını haberleştirmeye çalışırken, görevi başında İsrail keskin nişancılarının doğrudan hedef aldığı TRT ekibine yönelik saldırıyı lanetliyorum” ifadelerini kullandı. Bu açıklamasıyla, bölgede yaşanan trajedinin boyutlarına dikkat çekti.

"İsrail Hesap Verecek"

Altun, açıklamasının devamında, İsrail'in Gazze'de işlediği soykırım suçları ve medya mensuplarına yönelik saldırılar nedeniyle hesap vereceğini söyledi. TRT muhabiri Sami Berhum'a ve tüm TRT ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Altun, İsrail’in bu tür saldırılarının cezasız kalmayacağını vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.