'Zenginlere Vergi Affı' İddialarına Sert Tepki Geldi

'Zenginlere Vergi Affı' İddialarına Sert Tepki Geldi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, medya ve sosyal medyada gündeme gelen "zenginlere vergi affı" iddialarını temelsiz olarak nitelendirerek, hükümetin politikalarının şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşıldığını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, medya ve sosyal medyada dolaşan "zenginlere vergi affı" iddialarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, bu iddiaların temelsiz olduğunu belirterek, "Medya ve sosyal medyada isim ve kaynak belirtilmeden hükümetimizin çalışmaları hakkında yapılan spekülatif yorumlara itibar edilmemelidir," dedi.

"Hükümetimizin Politikaları Şeffaf Bir Şekilde Paylaşılıyor"

Yılmaz, hükümetin resmi politika belgeleri ve yetkililerin açıklamaları ile politikalarını şeffaf bir şekilde kamuoyuna duyurduğunu vurguladı. Meclis'ten geçen son vergi paketinin de bu süreçlerden geçerek yasalaştığını ifade eden Yılmaz, "Bu süreçlerde 'zenginlere vergi affı' hiçbir aşamada gündeme dahi gelmemiştir," şeklinde konuştu.

"Sayın Cumhurbaşkanımızın Tercihi Geniş Kesimlerden Yana"

Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vergi politikaları konusunda geniş kesimlerden yana olduğunu ve çok kazananlardan daha fazla vergi alınmasını öngören bir yaklaşım benimsediğini belirtti. Yılmaz, "Aziz milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızı da, bu yalanları yaymaya çalışanları da gayet iyi tanımaktadır," diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum